Bel nu BAS Training: 043 3560123 | of mail:info@bastrainingen.com

Management Trainingen

Management trainingen voor leidinggevende in middel en hoger management. Situationeel leidinggeven en motivatieprocessen. Modern leiderschap en managen van diverse teams. Inspirerend leiderschap en coaching. De programma’s worden voor ieder bedrijf op maat geschreven en in-company uitgevoerd.

Bij leiderschap gaat het zeker niet alleen maar om modellen en stijlen. Het is veel meer de persoonlijkheid van de manager en zijn gedrag dat bepalend is voor de effectiviteit van zijn functioneren. Factoren zoals integriteit, vertrouwen, inlevingsvermogen, regie en coaching geven de medewerker impuls en richting. En daarmee ook motivatie. In de managementtrainingen krijgt u een duidelijk beeld van uw leiderschapskwaliteiten en hoe u deze optimaal kunt inzetten.

manager

Modern Leiderschap en coaching

Het managen van processen en het leiden van teams vraagt van een leidinggevende verschillende competenties. Immers bent u als manager eindverantwoordelijk voor de resultaten van uw eigen mensen en uw businessunit. Richt u zich daarbij op de taken of op de mensen, of op beide. Hoe doet u dit op een coachende manier? Deze management training geeft u inzicht in uw persoonlijke manier van leidinggeven en u leert hoe u uw stijl kunt aanpassen aan specifieke situaties of specifieke medewerkers (situationeel leidinggeven) en geeft u inzicht op uw persoonlijke leiderschapsstijl volgens de ‘Grid-theorie’©.

Middel management

Als manager dient op de juiste wijze verschillende gesprekken te kunnen voeren met uw medewerkers en collega’s. Daarnaast verwacht men ondersteuning en begeleiding en een aanpak die motiveert. Alle aspecten komen aan de orde in een uitgebreid management training programma inclusief functioneringsgesprekken, beoordelingsgesprekken en correctiegesprekken.

Coaching

Medewerkers verwachten van hun manager dat hij/zij begeleiding biedt op de werkplek. Coaching zal de medewerker verder moeten stimuleren om zijn ontwikkeling in de praktijk toe te passen. Hoe pakt men dat aan, zodanig dat de medewerker gemotiveerd aan de slag gaat. Hiervoor krijgt u tools aangereikt.

Vergadertechnieken

Nederland heeft een vergadercultuur, dat kunt u zelf wel zien aan het aantal vergaderingen dat u jaarlijks in uw agenda heeft staan. In de training leert u vergaderingen effectiever te houden en te leiden en tijdverlies te voorkomen.

Sollicitanten interviewen

Iedere kandidaat die u spreekt zal zich op zijn best ‘verkopen’, immers dat zou u zelf ook doen. Als interviewer wilt u door de positieve beeldvorming heen kijken om te zien wie er werkelijk voor u zit. In de training leert u methodieken om meer uit een gesprek met een sollicitant te halen om daarmee uw keuze beter te kunnen maken.

 

Back to Top