Bel nu BAS Training: 043 3560123 | of mail:info@bastrainingen.com

functie training

Communicatie Trainingen

Communicatie trainingen voor iedereen in o.a. Presenteren, Timemanagement, Telefonische Vaardigheden, Beurstraining, Teambuilding, Non Verbale Communicatie. Functiegerichte trainingen op maat voor uw bedrijf.

 

Timemanagement

Ondanks alle hulpmiddelen die de mens vandaag de dag ter hand staan, lopen velen nog steeds vast in de dagelijkse werkzaamheden. Werk is nooit helemaal af, je mailbox staat vol je je smartphone haalt je regelmatig uit jouw concentratie. Hoe ga je om met planning, zelfdiscipline en tijdsbeheersing. Hoe stel je prioriteiten en wat delegeer je naar wie? Deze training geeft daar direct toepasbare antwoorden op.

Presentatie Vaardigheden

Spreken voor een groep, het geven van een presentatie, beide zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend. Hoe boei je een publiek, hoe maak je indruk en hangt men aan jouw lippen? Hoe kom je goed over? Deze training helpt je op weg naar een spetterende presentatie.

Personal Networking

Businessclubs, recepties, seminars en klant-events zijn gelegenheden waar u uw relaties kunt onderhouden en uitbreiden. Relaties zijn belangrijke schakels bij het uitoefenen van uw beroep, ze kunnen immers kennis en hulp bieden op gebieden waar u dat nodig heeft. Hoe pak je dat aan op een effectieve manier en gebruikt men instrumenten zoals linkedIn ter ondersteuning. Inzichten en praktische tips zullen u ondersteunen.

Communicatie Vaardigheden

Niets zo eenvoudig als met elkaar communiceren, dat lijkt vanzelfsprekend maar is het niet. Dagelijks ervaren we de ongemakken van elkaar verkeerd begrijpen, aannames en andere drempels in de communicatie. Deze training legt een stevige basis voor een heldere communicatie.
Communicatie Vaardigheden voor Servicemedewerkers

Servicemedewerkers en/of servicetechnici zijn vaak degenen die zonder commercieel belang met klanten communiceren. Hoe kunnen ze dan toch de klant dusdanig adviseren dat het commerciële belang van de organisatie gewaarborgd is. En hoe kunnen ze de klant het gevoel geven dat ze klantgericht zijn? Deze training geeft daarvoor de tools die nodig zijn hierin.

Klantgerichte Communicatie

In een organisatie zijn er verschillende medewerkers die contact kunnen hebben met klanten. En iedereen draagt bij aan het totale beeld dat de klant krijgt van uw organisatie, dus is het van belng dat de communicatie door iedere medewerker correct wordt uitgevoerd. En hoe kunnen ze de klant het gevoel geven dat dit klantgericht doenn? Deze training geeft daarvoor de tools die nodig zijn hierin.

Communicatie Vaardigheden voor Inkopers

Als inkoper wil men niet teveel prijs geven om zo de beste deal te kunnen binnenhalen. Hoe maakt men een juiste inschatting van de verkoper en de waarde van zijn aanbieding? In de training leert u een goede inschatting te maken van de verkoper en voorkomt u lange onderhandelingstrajecten om de beste deal af te kunnen sluiten.

Telefonische Vaardigheden

Vriendelijk, duidelijk en servicegericht. Klantgericht dus. Die benadering verdient elke klant aan de telefoon. Of het nu gaat om het maken van een afspraak, terugbellen, doorverbinden, het doorgeven van informatie of het afhandelen van een klacht. Zulke praktijksituaties komen in deze training voor receptionistes, telefonistes en secretaressen aan de orde.

Non Verbale Communicatie

Het merendeel van onze communicatie verloopt via het non verbale kanaal. In deze training leert u niet alleen deze signalen bij de ander te herkennen en bij uzelf te beheersen, u leert ook hoe u deze signalen bij de ander kunt beïnvloeden. Met de inzichten die u krijgt kunt u een betere inschatting maken van de betrouwbaarheid en gemoedstoestand van uw gesprekspartner.

Beurstraining

Op een beurs gaat men heel anders te werk dan bij een klantbezoek. Hoe zorgt u ervoor dat u aandacht trekt en hoe achterhaalt u zo snel mogelijk de identiteit van de bezoeker. Wie is voor u interessant en wie niet? Hoe spreekt u de bezoekers aan? Hoe werkt u vanuit een heldere doelstelling naar resultaat. Al deze elementen komen aan de orde.

Teambuilding

Medewerkers zijn in het algemeen gericht op de taken die ze door hun organisatie toegedeeld krijgen. Hierdoor wordt het samenwerken met andere afdelingen of collega’s op een tweede plaats gezet. Om de teamspirit te stimuleren is teambuilding het juiste instrument. Deze in-company workshop laat werknemers zien dat samenwerken een hoger resultaat tot gevolg heeft. De workshop kan gecombineerd worden met outdoor activiteiten.

 

Inschrijven Open Trainingen

Klik hieronder om het inschrijfformulier te downloaden.

downloaden

Back to Top