Bel nu BAS Training: 043 3560123 | of mail:info@bastrainingen.com

trainingen

Trainingen

Met training wilt u geen aangeleerd gedrag bewerkstelligen, maar wel een meetbare persoonlijke ontwikkeling.
Dit betekent dat een training nauw moet aansluiten op de dagelijkse praktijk en het huidige niveau van de deelnemer. Maatwerk dus!

Dat is wat BAS Training u biedt, met alle ruimte voor de individuele leerdoelstellingen van de deelnemer in de groep. Door groepen klein te houden is dat realiseerbaar. Ook bij een-op-een training wordt de persoonlijke doelstelling telkens weer centraal gesteld. En gekoppeld aan de dagelijkse praktijk zodat het leerproces wordt bespoedigd.

Training is geen eenmalige zaak. Door training regelmatig toe te passen wordt het resultaat niet alleen hoger. Het zorgt er tevens voor dat men steeds beter in staat is om de behaalde verbetering vast te houden en toe te passen. Vanuit het ‘kennistransfer model’ worden trainingsresultaten geïntegreerd in uw organisatie waardoor het rendement wordt gewaarborgd.
Zo creëert u een fundament voor resultaat. Om u hierbij optimaal te ondersteunen hebben we een e-book geschreven :handleiding voor maximaal rendement uit trainingen. (Dit kunt u hier kosteloos aanvragen)

Verkooptraining ofwel Salestraining wordt door het bedrijfsleven het meest gevraagd, gevolgd door Managementtraining. Algemene functietraining zoals Communicatie Vaardigheden, Presenteren en Timemanagement worden ook regelmatig bij non-profit organisaties uitgevoerd.

BAS Training hanteert zijn effectieve trainingsmethodiek op de groei van de 3 P’s ©: Professionaliteit, Persoonlijkheid en Passie. De deelnemers ontwikkelen niet alleen hun professionele skills, ze ondergaan ook een persoonlijke ontwikkeling waarmee ze weer met passie hun functie blijven uitoefenen!

Bent u op zoek naar training in verkoop, vergadertechnieken, presenteren, timemanagement, onderhandelen, accountmanagement, telefonische acquisitie, management en leidinggeven, personal networking, sales-management, beurstraining of een workshop in aanbesteding of een teambuilding-sessie etc., leg uw vraag bij ons neer en we gaan ermee aan de slag! Een goed advies kost u niets.

Back to Top