Bel nu BAS Training: 043 3560123 | of mail:info@bastrainingen.com

Profile

BAS Training is gestart op 1 januari 1997 (als partner bij Kenneth Smit). Vanaf 2008 is gekozen voor een meer eigen richting en ontwikkeling en vanaf 2013 worden vernieuwde programma’s gemaakt op basis van nieuwe inzichten. Dit is een continu proces. Door de opgedane ervaringen in meerdere branches worden trainingsprogramma’s voor bedrijven ontwikkeld die aansluiten bij de snelle innovaties in sales, management en functiegerichte vaardigheden.

We geloven niet in een enkele trainingsmethodiek, training zal moeten passen bij de opdrachtgever en de trainee. Gecombineerde methoden geeft meer resultaat en maatwerk daarin is noodzakelijk. De ontwikkeling en professionalisering van de mens staat centraal. Bedrijven die hun medewerkers verder willen ontwikkelen laten in partnership met BAS Training trainingen op maat maken.

Alle trainers beschikken over verkoop- en managementervaring en kunnen daarmee de juiste vertaling naar de praktijk maken. Want training zal een weerspiegeling van de dagelijkse praktijk moeten zijn om directe toepassing mogelijk te maken. Uw rendement uit training is ons doel.

Visie

Organisaties zullen steeds meer aandacht besteden aan de professionele ontwikkeling van al hun medewerkers om hiermee een belangrijk onderscheidend vermogen te creëren. Dit zullen ze doen met professionele en ervaren partners die hun organisatie daarin begeleiden. Door de te verwachten situatie op de arbeidsmarkt is investeren in de talenten van de medewerkers een krachtige managementtool die medewerkers bindt aan de organisatie. Dit versterkt tevens het positieve beeld dat men als werkgever wil uitstralen en waarmee men het vertrouwen in de medewerkers benadrukt.

Missie

Onze missie is om uw organisatie, op basis van partnership op niveau, trainingen, coaching en advies te bieden die nauw aansluiten bij uw ambitie om uzelf en uw medewerkers te ontwikkelen tot professionals. Op deze wijze laten we mensen met passie werken aan hun persoonlijke ontwikkeling die ze nodig hebben in het uitoefenen van hun dagelijkse beroep/functie. Dit biedt een stevig fundament voor resultaat. Een resultaat dat ten goede komt aan de opdrachtgever en het individu.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Ook BAS Training neemt op meerdere vlakken de benodigde verantwoordelijkheid.
Op het gebied van duurzaamheid wordt gekeken naar het verminderen van het gebruik van grondstoffen door het inzetten van digitaal materiaal. Er wordt uitsluitend gerecycled papier gebruikt en de drukker is ISO 14001 gecertificeerd.
Door trainingen te organiseren op centraal bereikbare locaties vermindert men de verkeersbewegingen en daarmee de uitstoot van CO2.
Tevens wordt ieder jaar een deel van de winst geschonken aan goede doelen zoals o.a. de stichting Edukans.

Dagspreker

Voor bijeenkomsten is het mogelijk om als gastspreker op te treden. Onderwerpen zoals klantgerichtheid, netwerken, onderhandelen en verborgen lichaamstaal zijn het meest gevraagd. Zo krijgt de bijeenkomst een ‘boost’. Andere onderwerpen zijn in overleg mogelijk. Daarmee is de gastspreker niet alleen van toepassing voor zakelijke bijeenkomsten, ook voor de non-profit sector zijn geschikte onderwerpen te vinden. Interactie met de toehoorders staat centraal.

Sjef, BAS Training
Back to Top