Bel nu BAS Training: 043 3560123 | of mail:info@bastrainingen.com

Begeleiding bij aanbestedingen

 

aanbestedingen

Aanbestedingen

Als uw bedrijf wil deelnemen aan een aanbesteding, dan vraagt dit om een grote mate van kennis en inzicht. Ons bureau kan u in die situatie begeleiden. Zowel voor onderhandse aanbestedingen als voor Europese aanbestedingen. Als de waarde van een opdracht boven de Europese drempelwaarde uitkomt, moet een opdrachtgever de aanbesteding daarvoor volgens een bepaalde procedure uitvoeren. Deze drempelwaarde wordt elke twee jaar in Europees verband vastgesteld. Wordt een opdracht vervolgens onder normale omstandigheden uitgevoerd, dan kiest een aanbesteder uit één van de twee meest voorkomende procedures: de openbare of niet-openbare procedure. Deze zijn opgenomen in de Aanbestedingswet 2012.

  • Als inschrijvende partij kan een workshop/training uw kennis en inzicht vergroten. Hiermee bent u in staat beter gebruik te maken van de mogelijkheden die u als inschrijver heeft en werkt u aan een onderscheidende inschrijving. Dat maakt uw deelname aan aanbestedingen succesvoller. U krijgt een gedegen inzicht in alle aspecten van een aanbesteding zoals gunningscriteria, EMVI, bestek, drempelbedragen, Nota van Inlichtingen, etc.
  • Als inschrijvende partij kunt u gebruik maken van begeleiding in meerdere vormen, van eenvoudige ondersteuning tot volledige begeleiding. U kunt kiezen voor een worshop waarin meerdere aspecten worden behandeld, inclusief jurisprudentie. U kunt ook uw verkoopafdeling laten begeleiden tijdens een aanbesteding, van start tot gunning.
  • Ook voor commerciële tenders wordt ondersteuning geboden. Bij een ‘Request For Proposal’ wordt de vorm van een aanbesteding gebruikt om een vraag in de markt te zetten waarbij men maximaal gebruikt maakt van de concurrentiepositie tussen de marktpartijen.

Ontdek uw mogelijkheden en bel nu naar 043 3560123.

Back to Top