Bel nu BAS Training: 043 3560123 | of mail:info@bastrainingen.com

 

advies en training

Advisering

Advisering in opleidingstrajecten, opleiding van interne trainers, mystery shopping en sales-spreekuur voor verkopers.

Opleidingsstructurering

Als organisatie zult u regelmatig investeren in uw meest belangrijke kapitaal: uw medewerkers. Opleidingen zijn gericht op het vergroten van kennis en het leren van vaardigheden. Samen met u brengen we alle opleidingen tezamen in een gestructureerd opleidingsprogramma. Zodat het past bij uw organisatie en de groeidoelstellingen voor uw medewerkers en managers. Door opleiding te koppelen aan de loopbaan van de medewerker ontstaat een hechtere arbeidsrelatie.

Advies verkoopstrategie en structuur verkoopafdeling

Advies en begeleiding bij herstructurering van de verkoopafdeling, zowel binnendienst als buitendienst. Begeleiding bij het actualiseren van uw verkoopstrategie. Interim verkoopleiding voor projecten op korte en middellange termijn. Coaching van verkoopleider c.q. commerciële manager.

Begeleiding interne trainers

Indien uw organisatie interne trainers in dienst heeft, is het van belang om ook voor deze trainers te zorgen voor een update. Programma’s kunnen worden gecheckt op actualiteit en de gehanteerde trainingsmethodiek kan worden getoetst en bijgeschaafd. Tevens kunnen de trainers bijgeschaafd worden in hun effectiviteit waardoor er een hoger trainingsresultaat ontstaat.

Mistery shopping

Inzicht in de performance van uw winkelpersoneel en de algemene indruk die uw zaak op klanten maakt. Rapportage en maatwerk aanbevelingen door kritische en professionele Mistery Shoppers.

Sales-spreekuur

Iedere laatste vrijdagmiddag van de maand staan we klaar om u direct tips en advies te geven op vragen uit de praktijk van verkopers. Niet alleen toegankelijk voor deelnemers uit onze trainingen, maar voor alle verkopers en salesmanagers. Vragen insturen via mail naar spreekuur@bastrainingen.com. Deze service is gratis en het e-mailadres is altijd bereikbaar.

Onze partners

Bedrijfs Advies en service: B.A.S.

Online Assessments en testen : Optimum Performance
Website en logo ontwerp: Studio Piranha

Back to Top